Jacqueline Rova

2018

Imorgon är det sista dagen på 2018 och ett nytt år kommer starta. Jag ogillar nyårsafton men älskar nystarten av ett nytt år, nytt kapitel, Men egentligen är det inte mer nytt än idag utan det är en fortsättning på vad som byggts upp hittills. Jag älskar att reflektera om vad som hänt under året, vilka frön som såtts, vad har utvecklats och vad som behöver mer tid.

2018 har varit ett stort år, jag blev mamma till världens finaste son och (!) gravid igen. Jag började plugga och utbildar mig till bröllopskoordinator som jag aldrig tidigare ens tänkt tanken på. Jag har börjat bygga upp mitt egna företag och jag har fått bilder publicerade i en stor bröllops tidning som kommer ut nästa år. Jag har även lärt känna många nya bekantskaper som är guld värda.

Men jag känner att jag vill ha mer tid 2019 med mina vänner. Dom har fått stå i skuggan lite detta år. Jag vill även ha mer tid till att vara bara jag och Musse vilket e lite ironiskt eftersom lillebror är beräknad 1 april.

Vad jag också vill 2019 är att återuppta yoga och meditation. Graviditet och hormonkaos har gjort att jag kommit av banan. Jag behöver bli stark inom mig igen. För när jag inte är det drar mitt fokus till ytligheter. För flera år sedan utbildade jag mig till Ashtanga yoga lärare, jag va inne på rawfood och allmänt fokuserad inåt. Vad hände? Den sidan gillade jag, då mådde jag bra. Jag va jordad. Nu, men det är även tackvare sömnbristen så är jag inte så jordad. Jag behöver ta tillbaka yogan i min vardag. Speciellt när det kommer en till bebis. Jag behöver hitta min inre balans.

Sen vill/ska jag bli egenföretagare. Wow vad häftigt. Min egna chef. Något som jag själv byggt upp från grunden.

Jag fick en jättefin och bra kalender av Musse i julklapp som kommer hjälpa mig strukturera upp min tid! Bästa. Ser fram emot att använda den.

Jag brukar läsa in mig på vad 2019 har att erbjuda via astrologer men i år har jag inte hunnit. Ska nog ta att läsa det nu, jag tror på ödet samtidigt som att jag tror att livet till viss del går att påverka. Att man har flera vägar man kan välja men att alla på ett sätt leder fram till samma mål.

Får se vad 2019 har att erbjuda! Spännande.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats